Wonen en werken in Nederland

Victor vertelt over zijn overstap naar NL.

Lees meer


Profielen/CV's ontvangen?

Ontvang geschikte CV's van 'hands on' programmeurs.

Schrijf je hier in

De lucru în Olanda ca un dezvoltator de softwareTrabajar en Holanda como programador de Software Working in the Netherlands as a software developer Werken in Nederland als een software ontwikkelaar

Werken in innovatief Nederland als een software engineer

Welkom op dit gedeelte van onze site waarin we Europese programmeurs zoeken/verwelkomen.

Veel Nederlandse ICT-bedrijven investeren in innovatieve ontwikkelingsprojecten waarbij specifieke kennis op programmeergebied een vereiste is. Hoogopgeleide gespecialiseerde programmeurs zijn in Nederland schaars. Hier liggen kansen voor programmeurs uit de EU.

Working abroad as a software developer

Venderion helpt programmeurs uit de EU aan een baan

Venderion heeft een netwerk van honderden organisaties die software ontwikkelen. Vele zijn op zoek naar programmeurs ter versterking van hun ontwikkelteam. Wij zorgen voor een goede match zodat jouw specialisme aansluit bij de wensen van onze opdrachtgever.

Nederlanders zijn internationaal gericht en zeker in de wereld van software-ontwikkeling spreken de meeste mensen de Engelse taal. Van belang is dat jij ook de Engelse taal goed beheerst!

Zie je het zitten om voor langere tijd in Nederland actief te zijn als programmeur? Laat hier je mailadres achter en wij nemen contact met je op. Graag ontvangen we je CV zodat we kunnen kijken of jouw specialisme ingezet kan worden bij een van onze klanten.

Laat hier je gegevens achter

of mail naar workinginthenetherlands@venderion.nl

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl