null

Start een belcampagne

Vergroot uw verkoopcapaciteit. Leadgeneratie op niveau.

Lees meer

Proactief prospects benaderen

Benader prospects en achterhaal verkoopkansen
 

Neem contact met ons op.

Samenstellen van een prospectlijst

Het samenstellen van de juiste prospectlijsten is van groot belang voor een succesvolle leadgeneratie-campagne. Naast actuele NAW-gegevens van de prospect heeft het veel waarde als de juiste contactpersoon bekend is met een persoonlijk emailadres.

Commerciële binnendienst - Leadgeneratie B2B

Verrijk uw database met up to date prospectinformatie

Heeft u zelf lijsten dan kunnen deze als basis worden genomen voor een belcampagne. Daarnaast kunnen deze gegevens verrijkt en uitgebreid worden met prospectsgegevens van externe databronnen.

Om binnen uw doelgroep concrete kansen niet te missen is het van belang dat u uw doelgroep zo goed mogelijk in beeld krijgt. Venderion heeft kennis en ervaring m.b.t. het verkrijgen van prospectlijsten. Verschillende dataleveranciers en andere bronnen worden aangewend om tot een goede prospectlijst te komen. Deze samengestelde prospectlijst is de basis om een belcampagne te starten. Actuele, specifieke prospectgegevens worden tijdens het acquisitieproces verder verrijkt zodat een compleet beeld ontstaat over de desbetreffende prospect.

Doordat je als organisatie kwalitatieve hoogwaardige up to date prospectgegevens tot je beschikking hebt ben je in staat deze gegevens ook aanwenden voor andere marketingdoeleinden, denk bijvoorbeeld aan een directmailcampagne. Kapitaliseren op de investeringen die er gedaan zijn in de database doen te weinig bedrijven.

Bent u op zoek naar een goede prospectlijst? Bel ons (040-2571498) en we spreken graag de mogelijkheden door.

Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl