null

Daarom Venderion

Professioneel, meedenkend, betrouwbaar en blijvend betrokken.

Over Venderion

Direct WBSO aanvragen

We ondersteunen u graag.

 

Direct WBSO aanvragen
Bel 040-2571498

WBSO ICTWBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk)

WBSO de; 1) afkorting van Wet Bevordering Speur- & Ontwikkelingswerk: de ~-subsidie fiscale regeling voor R&D-achtige werkzaamheden waarbij een afdrachtvermindering op de loonheffing wordt verkregen

De WBSO-subsidie is door de overheid in het leven geroepen om onderzoek en innovatie in het bedrijfsleven te stimuleren. Om in aanmerking te komen voor de WBSO-subsidie moet er sprake zijn van ........ Lees meer over de WBSO-regeling

Venderion - WBSO

Venderion is gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidie voor softwareontwikkelende organisaties. Het is onze ervaring dat veel bedrijven met programmeerwerkzaamheden de mogelijkheden van de subsidie nog steeds niet (volledig) benutten.

Wij richten ons nagenoeg uitsluitend op bedrijven die software ontwikkelen. Indien uw organisatie software ontwikkelt komt u mogelijk in aanmerking voor WBSO-subsidie.

Vertaalslag. Van bèta naar alpha

Onze toegevoegde waarde ligt in de aanwezige ICT-kennis. Wij nemen het gehele WBSO-aanvraagtraject voor u uit handen op basis van No Cure No Pay. Onze ICT-specialisten (hebben zelf geprogrammeerd) zijn in staat om uw specifieke ontwikkelingen op de juiste wijze te vertalen naar een WBSO-subsidieaanvraag. Deze manier van werken verhoogt de slagingskans van de WBSO-subsidieaanvraag.

WBSO & Innovatiebox

Naast de WBSO subsidie probeert de overheid innovatieprojecten te stimuleren middels de innovatieregeling: Innovatiebox

De regeling houdt in dat er gebruik kan worden gemaakt van een aparte belastingbox in de VPB sfeer. Winsten die toe te wijzen zijn aan investeringen in innovatie worden belast tegen 7% VPB in plaats van 20 of 25%.

Of een S&O-verklaring voor de WBSO of een octrooi is een 'toegangskaartje' om gebruik te maken van deze regeling.

Meer informatie over de WBSO/Innovatiebox

Spelen er innovatieve ICT (klant-) projecten of gaan deze binnenkort starten. Vraagt u zich af of uw projecten zich lenen voor de WBSO-subsidie? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op en inventariseren (vrijblijvend) of er voor u kansen liggen.


Meer informatie over dit onderwerp?

Wij helpen u graag verder!
Bel 040-2571498 of mail naar contact[at]venderion.nl